Zoeken

Groepscertificering

Groepscertificering is ontwikkeld om kleinere bedrijven tot en met 25 FTE een betaalbare oplossing te bieden voor het behalen van diverse certificaten. De formule is eenvoudig: uw bedrijf maakt gebruikt van speciaal ontwikkeld blauwdrukmateriaal, dat vertaald moet worden naar de eigen bedrijfssituatie. De vertaling mag u zelfstandig uitvoeren of u schakelt (voor onderdelen) ondersteuning in via uw huisadviseur van het Dienstencentrum.

Staf Zekerheid
Duurzaam produceren

Wij ondersteunen u bij

Duurzaam ondernemen is het vinden van een goede balans tussen ‘people, planet en profit’.

 

Klimaatverandering is een wereldwijd vraagstuk. Het nieuwe klimaatakkoord zal voor Nederland hier een oplossing voor moeten bieden.

Kwaliteit
en Veiligheid

Groepscertificering is ontwikkeld om kleinere bedrijven tot en met 25 FTE een betaalbare oplossing te bieden voor het behalen van diverse certificaten.

Dit adviesconcept is speciaal voor het MKB ontwikkeld om gegarandeerd, goed en voordelig te werken aan rendementsverbeteringen binnen uw bedrijf.

Hieronder vindt u het register van gecertificeerde bedrijven met een lopend groepscertificaat.

Wat kunt u verwachten?

Ons advies is concreet, praktisch toepasbaar, persoonlijk en op maat voor uw bedrijf. We inventariseren door middel van een gesprek uw behoeften en komen vervolgens met een uitgewerkt voorstel. Hierin staat precies aangegeven wat we gaan doen, hoe we dit doen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Staf Zekerheid

Dit adviesconcept is speciaal voor het MKB ontwikkeld om gegarandeerd, goed en voordelig te werken aan rendementsverbeteringen binnen uw bedrijf. Met StafZekerheid wordt het behalen van een certificaat bereikbaar. Wanneer u kiest voor optie 4 bent u daarvan zelfs verzekerd!

Een eerste korte gratis check kunt u doen door de gebruik te maken van onze gratis scans. Dan weet u waar u staat. Nadat u vaststelt waar de ruimte voor verbetering zit kunnen wij u begeleiden bij het realiseren van uw doelstelling; het realiseren van een vitaal krachtige organisatie waarin het zowel voor u als ondernemer als voor de werknemers plezierig werken is.