Zoeken


Eén platform voor Arbo, Milieu en CO₂ & Energie.

De ondernemers van nu vormen hun bedrijf om naar een toekomstgerichte organisatie en willen een positieve bijdrage leveren aan de issues die vandaag en morgen belangrijk zijn. 

Vanaf nu kan dat eenvoudig binnen één omgeving.

Alle voordelen van deze RI&E Tools

Tijdsbesparing

Deze RI&E tools besparen tijd!
Geen boekwerken meer aan docs, files en mappen maar alles gemakkelijk & digitaal.

Altijd up to date

Wij zorgen dat de web applicaties altijd ge-update worden met de nieuwste wet- en regelgeving zodat jullie je hier niet mee bezig hoeven te houden.

Efficientie

De tools helpen met het stroomlijnen van verschillende processen. Zo ontstaat er meer tijd voor jullie core business.

Gemak van alles op 1 plek

Beheer al uw RI&E taken op één centrale plek, vind alles wat je nodig hebt in het gebruiksvriendelijke platform.

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Geen onnodige licentiekosten voor onderdelen die je niet gebruikt. Gebruik je meerdere van deze RI&E tools dan krijg je combinatie korting en ben je nog voordeliger uit.

Voldoen aan de wet

Met deze RI&E tools beheers je op een correcte manier je bedrijfsrisico's en voldoe je aan alle relevante wet- en regelgeving. Een fijn idee wanneer de arbeidsinspectie of omgevingsdienst op bezoek komen.

Veel bedrijven maken al gebruik van de RI&E's

250+ bedrijven ervaren al de voordelen van de RI&E Tools in 1 omgeving.


Arbo RI&E

Als ondernemer wil je de werknemers een gezonde en veilige werkplek bieden. Het hebben van een Arbo Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) is verplicht. Dat gaat niet alleen om fysieke veiligheid maar tegenwoordig gaat dat ook over psychosociale veiligheid. 

Met de branche erkende Arbo RI&E kun je op een goede en gestructureerde manier werken aan Gezond & Veilig Werken.


CO₂ en Energie RI&E

Ondernemers die hun energieverbruik zo laag mogelijk willen houden en bovendien hun  CO₂ voetafdruk willen minimaliseren doen dit met de erkende CO₂ & Energie RI&E.

Met de CO₂ & Energie RI&E bereken je een gevalideerde CO₂ voetafdruk van je bedrijf, rapporteer je aan RVO over de EML, registreer je de WPM en breng je de energieprestaties van de laatste jaren in kaart. Omdat dit één van de tien door de overheid erkende CO₂ instrumenten is zijn grote bedrijven hiermee vrijgesteld van het uitvoeren van een EED audit. 

Neem contact op voor alle voordelen of klik hier voor de tarieven en aanmelden.


Milieu RI&E

Inmiddels is aan deze familie de Milieu RI&E voor de creatieve industrie toegevoegd. Gebaseerd op hetzelfde platform kan je de milieuprestaties van je bedrijf in kaart brengen en op gestructureerde wijze verbeteren. Je kunt zelfs eenvoudig toewerken naar een ISO 14001 certificaat. ISO 14001 is de internationaal erkende norm voor milieumanagement. 

De overzichtelijke rapportages tonen aan dat je de impact van je organisatie op het milieu beheerst, dat je aan eisen en wensen van bijvoorbeeld de omgevingsdienst voldoet en dat je voldoet aan geldende wet- en regelgeving.

Neem contact op voor alle voordelen of klik hier voor de tarieven en aanmelden.

Bouwen aan een toekomstgerichte organisatie; het kan nu eenvoudig binnen één omgeving! 

Praktisch en hands-on.

In onze geheel vrijblijvende demo nemen we je mee door de tools, de voordelen en alle mogelijkheden. We laten je het gemak zien van alles op 1 plek en we beantwoorden al je vragen. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.