Zoeken

Gezond en veilig werken

Op het gebied van ‘Gezond en veilig werken’ kan het Dienstencentrum uw bedrijf op diverse manieren ondersteunen. Onze ondersteuning zal leiden tot betere bedrijfsresultaten en arbeidsomstandigheden van uw medewerkers. Want wie investeert in zijn mensen, investeert in zijn bedrijf.

Wij ondersteunen u bij

Het hebben van een actuele Arbo RI&E is een verplichting voor elk bedrijf dat medewerkers in dienst heeft.

ISO 45001: Gezond & Veilig Werken (G&VW) is een breed zorgsysteem dat, afgestemd op uw bedrijfsomvang, zorgt dat uw medewerkers optimaal veilig en gezond in de onderneming kunnen werken. 

Wat kunt u verwachten?

Ons advies is concreet, praktisch toepasbaar, persoonlijk en op maat voor uw bedrijf. We inventariseren door middel van een gesprek uw behoeften en komen vervolgens met een uitgewerkt voorstel. Hierin staat precies aangegeven wat we gaan doen, hoe we dit doen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Staf Zekerheid

Dit adviesconcept is speciaal voor het MKB ontwikkeld om gegarandeerd, goed en voordelig te werken aan rendementsverbeteringen binnen uw bedrijf. Met StafZekerheid wordt het behalen van een certificaat bereikbaar. Wanneer u kiest voor optie 4 bent u daarvan zelfs verzekerd!

Een eerste korte gratis check kunt u doen door de gebruik te maken van onze gratis scans. Dan weet u waar u staat. Nadat u vaststelt waar de ruimte voor verbetering zit kunnen wij u begeleiden bij het realiseren van uw doelstelling; het realiseren van een vitaal krachtige organisatie waarin het zowel voor u als ondernemer als voor de werknemers plezierig werken is.