Zoeken

Informatiebeveiliging

Bedrijven worden steeds afhankelijker van gegevens in de bedrijfsvoering. Stelt u zich eens voor wat er gebeurt als alle gegevens van het calculatiesysteem van de laatste maanden plotseling weg zijn; er geen toegang tot email is en dat je alleen nog telefonisch bereikbaar bent.

Tegenwoordig is de impact van verlies van gegevens groot, maar toch wordt er relatief weinig ondernomen om de risico’s te reduceren. ‘De kans is klein’ of ‘dat is mij nog nooit overkomen’ zijn veel gehoorde argumenten om nog even niets te doen.

Wij ondersteunen u bij

In deze “Datasecurity RI&E” nemen wij u stap voor stap mee in de inventarisatie van pijnpunten en het oplossen daarvan.

Wanneer de risico’s rond informatiebeveiliging binnen de Datasecurity RI&E voldoende zijn afgedekt is het behalen van een ISO 27001 certificaat goed haalbaar en bereikbaar.

Wat kunt u verwachten?

Ons advies is concreet, praktisch toepasbaar, persoonlijk en op maat voor uw bedrijf. We inventariseren door middel van een gesprek uw behoeften en komen vervolgens met een uitgewerkt voorstel. Hierin staat precies aangegeven wat we gaan doen, hoe we dit doen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Staf Zekerheid

Dit adviesconcept is speciaal voor het MKB ontwikkeld om gegarandeerd, goed en voordelig te werken aan rendementsverbeteringen binnen uw bedrijf. Met StafZekerheid wordt het behalen van een certificaat bereikbaar. Wanneer u kiest voor optie 4 bent u daarvan zelfs verzekerd!

Een eerste korte gratis check kunt u doen door de gebruik te maken van onze gratis scans. Dan weet u waar u staat. Nadat u vaststelt waar de ruimte voor verbetering zit kunnen wij u begeleiden bij het realiseren van uw doelstelling; het realiseren van een vitaal krachtige organisatie waarin het zowel voor u als ondernemer als voor de werknemers plezierig werken is.