Zoeken

Ons team

Het Dienstencentrum werkt met dit ervaren team van vaste en flexibele medewerkers.

Advies

Mijn achtergrond is HBO Technische Bedrijfskunde. Binnen ons team ben ik breed georiënteerd. Op het gebied van Duurzaam Produceren ben ik actief in FSC®, CO2-neutraal produceren, Kwaliteit (ISO 9001) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Verder ben ik gespecialiseerd in ISO 27001. 

Advies

Als adviseur duurzaamheid en milieu help ik bedrijven met hun milieumanagementsysteem ISO 14001 en FSC®. Verder ben ik, ook in mijn vrije tijd, bezig met circulariteit (kunst) en het terugdringen van de plastic soep (workshops) door het verkleinen van je plastic footprint. 

Advies

Als adviseur Arbo en HR help ik bedrijven met het opzetten en onderhouden van hun Arbobeleid. Verder ben ik gecertificeerd voor het gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International, een zeer praktisch hulpmiddel voor coaching van managementteams en medewerkers of bij werving en selectie van uw personeel. 

Juridisch advies

Sinds 2004 ben werkzaam als advocaat op het civielrechtelijke en arbeidsrechtelijke vlak. In die tijd heb ik vele MKB-ondernemers bijgestaan in uiteenlopende geschillen, zowel op arbeidsrechtelijk als civielrechtelijk vlak.

Directie

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heb een breed scala aan verbetertrajecten mogen leiden bij bedrijven waar ik de leiding had. Dus niet vanaf de zijlijn maar echt met de handen aan het stuur. Deze ervaring helpt mij met het adviseren en ondersteunen van ondernemers. 

Rand Hamam IMG_5777

Advies

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik mijn Masters in Business behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb werkervaring als KAM-Coördinator, Veiligheidskundige en als Energy, Health & Safetymanager. Ook help ik bedrijven op het terrein van energie en voedselveiligheid.

“Denk gerust even goed na, want dit lossen wij vandaag toch niet meer op”

Margreeth Colenbrander • Jurist

Advies

Na mijn studie technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente ben ik werkzaam geweest binnen diverse ICT disciplines. Ik heb mij bezig gehouden met de ontwikkeling van de ARBO RI&E Grafimedia. De laatste jaren ben ik werkzaam als lead auditor voor ISO-27001. 

Advies

Na mijn bedrijfskundige opleiding Grafisch Management aan de Hogeschool Brabant heb ik ruime ervaring opgedaan in het analyseren, ontwikkelen en implementeren van kwaliteit-, arbo- en milieusystemen en ben ik auditor op de werkvelden kwaliteit en milieu. 

Office Management

Als Officemanager binnen het Dienstencentrum ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik zorg voor de planning, de offertes en de facturatie. Door mijn ervaring ben ik goed bekend met alle producten en diensten van het Dienstencentrum.

Juridisch advies

Na mijn rechtenstudie ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van het arbeidsrecht. Ik heb expertise op het gebied van individueel en collectief ontslag, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en bijzondere bedingen en het adviseren bij ziekteverzuim. Ook met de problematiek rond de overgang van onderneming, botsende cao’s en het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden, net als het medezeggenschapsrecht heb ik ervaring.

Juridisch advies

Ik heb de studie Nederlands Recht, Privaatrecht en Sociaal recht voltooid. Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van reorganisaties en het procederen in individuele ontslagzaken en arbeidsgeschillen. Daardoor ben ik ook ervaren in het adviseren omtrent het opstellen van een reorganisatieplan of sociaal plan, het voeren van onderhandelingen met vakbond, advocatuur en andere rechtshulpverleners.

Advies

Ik heb de opleiding Nederlandse en Europees (strategisch) milieubeleid aan het professor H.C. van Hall Instituut, te Groningen afgerond, met als afstudeerrichtingen “milieueconomie & bedrijfskunde”, “milieutechnologie” en “milieuhygiëne”. Ik help bedrijven op het veld van milieu-, energie- en Arbo management en houd mij verder vooral bezig met beleidsontwikkeling op deze terreinen. 

Duurzaamheidsadviseur

Wij zoeken een positief ingestelde collega die MKB-ondernemingen helpt zichzelf te verbeteren op uiteenlopende ISO-gebieden zoals milieu, kwaliteit, datasecurity en veiligheid. We werken met diverse zelfontwikkelde tools zoals de ARBO RI&E en de CO2&Energie RI&E. Wij ondersteunen onze klanten bij uiteenlopende vraagstukken, van wet- en regelgeving tot en met implementatie en onderhoud van een CO2-reductiemanagementsysteem. Aarzel niet en neemt contact op voor een kennismaking!

Vacature

Stagaire

Wij zoeken een positief ingestelde stagiaire (WO/HBO) die helpt om kennis te ontwikkelen. We werken met diverse zelfontwikkelde tools zoals de ARBO RI&E en de CO2&Energie RI&E. Wij ondersteunen onze klanten bij uiteenlopende vraagstukken, van wet- en regelgeving tot en met implementatie en onderhoud van een CO2-reductiemanagementsysteem. Aarzel niet en neemt contact op voor een kennismaking!

Voeg je header hier toe