Zoeken

Als ondernemer sta je er niet (meer) alleen voor!

Als ondernemer kun je soms wel wat ondersteuning gebruiken. De ene keer naar aanleiding van een incident dat zich plotseling voordoet en de andere keer juist om de gedachtes over de toekomst te ordenen en je eigen ideeën aan te scherpen. De drempel om die ondersteuning te vragen is echter vaak hoog. Het belangrijkste bezwaar hierbij is dat je vaak eerst uren verder bent met het uitleggen van de situatie voordat zinvolle ondersteuning geboden kan worden. En dat terwijl je als ondernemer juist op dát moment de hulp wilt hebben!

Het probleem moet wel groot en dringend zijn om dan toch dat advocatenkantoor te bellen of dat externe adviesbureau in te schakelen. Het is verleidelijker om de situatie nog even aan te kijken, het probleem voor je uit te schuiven of toch maar zonder professionele ondersteuning te beginnen aan iets van een oplossing.

Wij staan direct voor je klaar!

Het Dienstencentrum springt daarop in met directe ondersteuning ofwel “DirectSupport”. Met DirectSupport staat een team van specialisten direct voor je klaar om je te ondersteunen bij bijvoorbeeld personele problemen, juridische kwesties, beleidsmatige vragen, conflictbemiddeling, het opstellen van een bedrijfsreglement of het snel verbeteren van de bedrijfsprocessen. Na een grondige intake kennen wij jouw bedrijf, de medewerkers en de historie. We volgen de ontwikkelingen, houden de relatie warm en de kennis actueel. Als je ons belt “staan wij direct aan” en maken een start met het bieden van professionele ondersteuning en het oplossen van je probleem. Veilig, vertrouwd en discreet. Zonder wachttijd en tegen een gunstig tarief. DirectSupport, zodat je er niet langer alleen voor staat!