Tobias op den Brouw

E-mail: t.op.den.brouw@dienstencentrum.com

Ik ben bedrijfsadviseur en betrokken bij internationale projecten. Als bedrijfsadviseur werk ik samen met directie en werkvloer naar betere prestaties en meer rendement. Voor creatieve bedrijven is voor mij de weg naar betere prestaties altijd gekoppeld aan mensen en processen. Mensen moeten hun talenten samen goed kunnen ontplooien binnen goed ingerichte processen. Om de verbeteringen te vinden en behalen pas ik vaak LEAN toe; om het behaalde te borgen ondersteun ik bedrijven met implementeren van certificeerbare zorgsystemen. De internationale projecten zijn er om nieuwe ontwikkelingen te kunnen vertalen naar de branche van onze klanten.

Ik ben een ondernemende en betrokken adviseur. Ik zoek naar nieuwe opties voor bedrijven waarvan ik de toegevoegde waarde inzichtelijk maak. Dit kan ik door sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Daar waar keuzes leiden tot veranderingen werk ik met mensen om daar het beste uit te halen en deze stevig te borgen.

Ik ben opgeleid als chemisch ingenieur - informaticus aan de Universiteit Twente. Daar koos ik voor aandacht voor economische- en milieu-aspecten. Werkterreinen waren onder andere automatisering van processen en gegevensstromen, optimaliseren van processen en rendement en methoden ten behoeve van duurzaamheid. Na mijn opleiding ben ik meer dan 10 jaar actief geweest als ondernemer/vennoot van het maatwerk-ICT bedrijf Muldis. Deze ervaring is onderdeel van de kennis die ik voor onze klanten inzet.