Tijdelijk gratis: Handleiding & Checklist Huishoudelijk Reglement

Onze wereld verandert momenteel meer dan we ooit voor mogelijk hebben kunnen gehouden. Onze sector is op dit moment druk bezig met overleven. Het Dienstencentrum wil u daarom graag helpen omdat wij het meer dan belangrijk vinden dat we allemaal na de crisis als bedrijven overeind blijven! Wellicht zit u op dit moment (thuis) te werken en heeft u, door teruglopende orders, wat meer tijd om u eens met andere taken bezig te houden die normaliter worden uitbesteed door tijdgebrek. Eén van die taken is uw bedrijfsreglement, of: Huishoudelijk reglement. 

In het kader van goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid van medewerkers is het van belang om sommige zaken en afspraken te regelen. Dat kan in een bedrijfseigen huishoudelijk reglement. Om het opstellen van een dergelijk reglement nu wat eenvoudiger te maken, heeft het Dienstencentrum een praktische Handleiding & checklist Huishoudelijk reglement ontwikkeld. Dat is een pdf-document met een beschrijving van wat er in een reglement moet en mag staan. Er is een duidelijke checklist in opgenomen, zodat u eenvoudig kunt inventariseren wat u al heeft, wat u nog nodig heeft of wat nog geüpdatet moet worden.

Deze kost normaliter € 49,- ex btw, maar geven wij tot 1 juni gratis weg aan onze klanten. Bestellen kan eenvoudig door een reply op deze e-mail te sturen.

Bent u nog geen klant van het Dienstencentrum? Neem dan even telefonisch contact met mij op.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om het complete blauwdrukmateriaal Handboek Huishoudelijk reglement (voor bedrijven tot 25 werknemers) te bestellen. Het is een ‘basic’ Word document, dus eenvoudig aan te passen of te kopiëren. Deze kost normaliter 495,- ex btw. Nu tijdelijk tot 1 juni voor € 295,- ex btw.

Informatie of vragen?

Wilt u daarna alsnog ondersteuning bij het opstellen van het reglement? Bel of mail mij dan. Tot 1 juni hanteren wij aangepaste tarieven voor de begeleiding (op afstand).

Kijk voor meer informatie op https://www.dienstencentrum.com/handboek-huishoudelijk-reglement.html .

Vragen? Bel 06-51440083 of mail naar e.bouwman@dienstencentrum.com

 
   « Meer Nieuws...