Op 23 mei sessie over de nieuwe competenties van de retailondernemer

Hoe ziet de retailbranche er in de toekomst uit?

We horen het allemaal, er gaat een hoop veranderen, er zijn robots die het huishouden overnemen, in de toekomst rekenen we niet meer af met betaalpassen maar met een chip in de arm en dat onze behoefte om privacy te behouden steeds meer verdwijnt. De retailbranche staat door de snelle veranderingen zwaar onder druk maar dient wel mee te draaien met deze nieuwe innovaties en trends. De Haagse Hogeschool doet samen met onder andere het Dienstencentrum in het project Toekomst van Retail onderzoek en biedt uitkomsten om toekomstbestendig te worden in de retail.

Namens De Haagse Hogeschool en het Dienstencentrum deel ik jullie graag mee dat er een fantastisch event wordt georganiseerd op maandagavond 23 mei 2016.

Speciaal voor ondernemers uit Haaglanden wordt er een sessie over nieuwe competenties van retailondernemers georganiseerd.

Programma:

Het programma wordt geleid door Karin Potting, Remco Glashouwer en Frank den Hartog

18:15 – 18:30 Ontvangst met broodjes
18:30 – 19:30 Inleiding en introductie van competenties van vandaag die nodig zijn in de retail
19:30 – 20:00 Presentatie: de wereld in de toekomst door Ir. Arch. Hanna de Bruin

20:00 – 20:45 Mijn retailbedrijf in de toekomst

20:45 – 21:30 Wat kan ik morgen doen om hiermee aan de slag te gaan?
21:30 – 22:00 Terugkoppeling en conclusies
22:00 – 22:30 Borrel

U gaat naar huis met uw eigen ontworpen competentie-profiel. Tevens krijgt u nieuwe inzicht in welke competenties u nodig dient te hebben als ondernemer in 2040 en welke eventueel aangevuld kunnen worden door uw compagnons/medewerkers. Daarnaast krijgt u te horen wat de toekomstscenario’s zijn die u een inzicht geven in veranderingen in de toekomst van retail.

Het wordt een ontzettende leuke en intensieve avond! 

Dit event wordt georganiseerd vanuit het lectoraat van De Haagse Hogeschool, zodat nieuwe kennis en kunde over de competenties voor retailondernemers worden gedeeld met MKB-ondernemers uit Haaglanden zodat u als winkel hier uw voordelen uit kunt halen. Zie bijlage voor meer informatie.

Aanmelden kan via het secretariaat van het Dienstencentrum. Bel 020 5435688 of neem contact op met Remcoi Glashouwer: r.glashouwer@dienstencentrum.com

 
   « Meer Nieuws...