Opleidingen, trainingen en workshops

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod aan opleidingen, trainingen en workshops rond het thema verkoop en marketing. Wij verzorgen deze in samenwerking met opleidingsinstituut Stivako.  Klik hier om naar de website te gaan. 

Opleiding: Management & Marketing Creatieve Industrie

De opleiding Management & Marketing bestaat uit een basisdeel en de specialisatie Management of Marketing. In de specialisatie Marketing wordt door de cursist een praktisch en toepasbaar marketingplan opgesteld voor het eigen bedrijf.

Commerciële Opleiding Verkoop & Advies

Het trainen van verkoopvaardigheden staat in deze opleiding centraal. In rollenspelen en via opdrachten confronteren we de delnemer met verschillende soorten klanten. Men krijgt feedback op de wijze waarop men met deze klanten omgaat. Men leert koopsignalen op te pakken en ontwikkelt een houding waarin naar klanten geluisterd wordt en aan de klant succesvolle oplossingen te adviseren.

Training: Lean Marketing

In de LEAN Marketing training hebben wij het belang van (strategische) marketing verwerkt, maar ook het optimaliseren van de verkoopactiviteiten naar de productie-activiteiten binnen een organisatie. Niet direct verkopen om persen te vullen, maar een efficiënte afstemming tussen klantbehoeften, het verkoopproces, ordervoorbereiding en het daadwerkelijke productieproces.

Training: Effectief Verkopen voor MKB Bedrijven

Speciaal voor MKB bedrijven bieden wij een praktische verkooptraining aan van vier sessies om te helpen bij het verbeteren van alle activiteiten die zijn gericht op het bevorderen van de verkoop van uw producten en diensten.

Workshop: Verkopen met Social Media

In deze cursus geven we eerst een overzicht van de vele verschillende Sociale Media platforms en gaan we in op de marketing- en verkoopmogelijkheden van deze Sociale Media. Wat is de specifieke kracht van deze middelen en hoe kun je er zakelijk en commercieel op de juiste wijze gebruik van maken?