Opleiden

Het Dienstencentrum verzorgt opleidingen, trainingen en workshops voor iedereen die zich verder wil of moet ontwikkelen. Dit doen wij via Stivako, onze partner in opleiden. In het aanbod zitten opleidingen op basis van open inschrijving, maar ook opleidingen op maat gesneden voor uw bedrijf (incompany).

 Stivako is het instituut voor opleidingen, trainingen en workshops voor ondernemers en management in de creatieve industrie.

Het aanbod van Stivako is erop gericht de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Net als het werkveld is Stivako continu in ontwikkeling. Dagelijks zijn ze bij Stivako bezig het aanbod aan te passen op ontwikkelingen in het werkveld zodat de toegevoegde waarde voor cursisten en hun bedrijven zo groot mogelijk blijft.

Stivako heeft al meer dan 70 jaar ervaring in de Grafimedia sector en kent een uitgebreid netwerk van trainers, docenten, deskundigen. Bekende opleidingen van Stivako zijn: Staf & Kader, Management & Marketing en Commerciële Opleiding Verkoop & Advies.

Benieuwd naar het complete aanbod van Stivako?

Klik hier voor de website van Stivako