Meer informatie

Het Dienstencentrum is een adviesbureau en biedt advisering en ondersteuning op maat voor ondernemers en ondernemingen in de rol die het best past bij uw vraagstuk. Dat kan zijn door te adviseren, te assisteren, te coachen, te helpen veranderingen door te voeren of bij het implementeren van nieuwe systemen. Ook kunnen wij, via onze opleidingspartner Stivako, voor u (incompany) opleidingen verzorgen. 

Kennis maken?

Wanneer u ons wilt inschakelen, heeft u altijd eerst een (vrijblijvend) gesprek met één van onze adviseurs. Er wordt in goed overleg vastgesteld hoe uw vraagstuk het best ‘op maat’ kan worden opgelost en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Daarna kiest u of u met het Dienstencentrum in zee gaat.

Uitgebreid netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk. Door onze samenwerking met brancheorganisaties zoals de Koninklijke KVGO en Kartoflex en kennisinstituten hebben wij vanzelfsprekend een omvangrijke hoeveelheid kennis en informatie binnen handbereik. Meer informatie over partners in ons netwerk? Klik hier! Voor branche informatie, klik hier.

Nieuwsbrief

Het Dienstencentrum heeft een "papieren" nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt zes maal per jaar in het vakblad PrintMatters. In de nieuwsbrief vindt u nieuws van het Dienstencentrum en Stivako. In het elk nummer staat een column en artikelen, nieuws en andere wetenswaardige zaken van onze adviseurs. Ook vindt u in de PrintMatters buiten onze nieuwsbrieven regelmatig de column van onze juristen! Onder "Nieuws" vindt u een overzicht met PDF's van de laatste nieuwsbrieven. Klik hier om naar die pagina te gaan. Daarnaast hebben wij een digitale nieuwsbrief. Wilt u die ontvangen geef dat even door aan ons secretariaat: 020 5435688.

Staf Zekerheid 

Dit adviesconcept is speciaal voor het MKB ontwikkeld om gegarandeerd, goed en goedkoop te werken aan rendementsverbeteringen binnen uw bedrijf. Het maakt bij dit concept niet uit of het om financiële verbeteracties gaat (profit), duurzaam ondernemen (planet) of duurzame inzetbaarheid van mensen (people). Dit concept – gebaseerd op sectorspecifiek blauwdrukmateriaal - is toonaangevend door haar transparante en praktische aanpak. Hierdoor gaat het advies snel en doelgericht. Of het nu gaat om implementatie en onderhouden van een bepaalde ISO-norm, FSC®, een ARBO RI&E of het (continu) invullen van een staffunctie binnen uw bedrijf. Elke optie is mogelijk. En dat via een optimale balans tussen kwaliteit, kosten en eigen tijdsbesteding. 

Meer informatie, klik hier!