Meer informatie

Het Dienstencentrum is een adviesbureau en biedt advisering en ondersteuning op maat voor ondernemers en ondernemingen in de rol die het best past bij uw vraagstuk. Dat kan zijn door te adviseren, te assisteren, te coachen, te helpen veranderingen door te voeren of bij het implementeren van nieuwe systemen. Ook kunnen wij voor u (incompany) opleidingen verzorgen. 

Kennis maken?

Wanneer u ons wilt inschakelen, heeft u altijd eerst een (vrijblijvend) gesprek met één van onze adviseurs. Er wordt in goed overleg vastgesteld hoe uw vraagstuk het best ‘op maat’ kan worden opgelost en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Daarna kiest u of u met het Dienstencentrum in zee gaat.

Uitgebreid netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk. Door onze samenwerking met brancheorganisaties zoals de Koninklijke KVGO en Kartoflex en kennisinstituten hebben wij vanzelfsprekend een omvangrijke hoeveelheid kennis en informatie binnen handbereik. Meer informatie over partners in ons netwerk? Klik hier!

De kortste weg

Er is geen kortere weg om toegang te krijgen tot de kennis en ervaring die in de afgelopen decennia op uitgebreide schaal heeft opgedaan. Concreet betekent dat voor u:

  • een breed pakket diensten;
  • integrale oplossingen;
  • lage ontwikkelkosten;
  • een snelle manier van werken;
  • antwoorden en adviezen van mensen die de branche door en door kennen
  • Staf Zekerheid concept
  • Branche informatie

Nieuwsbrief

Het Dienstencentrum heeft een "papieren" nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt zes maal per jaar in het vakblad Graficus! In de nieuwsbrief vindt u nieuws van het Dienstencentrum en Stivako. In het elk nummer staat een column van Paul Voors en artikelen, nieuws en andere wetenswaardige zaken van onze adviseurs. Ook vindt u in de Graficus buiten onze nieuwsbrieven regelmatig de column van onze juristen! Onder "Nieuws" vindt u een overzicht met PDF's van de laatste nieuwsbrieven. Klik hier om naar die pagina te gaan.

Preferred supplier Koninklijke KVGO

Het Dienstencentrum werkt, als preferred supplier van de Koninklijke KVGO, met kortingen voor leden van deze brancheorganisatie. U ziet deze besparing terug in de tariefstelling. Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van hoogwaardige diensten en producten om u naar beste vermogen te kunnen ondersteunen bij uw bedrijfsvoering.