Verkoop & Marketing

Uw markt verandert snel. En in de huidige situatie worden (potentiële) klanten steeds kritischer op het product of de dienst die zij afnemen. Marketing is voor bedrijven in onze branche steeds belangrijker aan het worden. Het bedrijf moet gepositioneerd worden en een duidelijke uitstraling hebben, zodat klanten en potentiële klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Marketing is de verzamelnaam voor alle activiteiten die een bedrijf doet om de verkoop van een product of dienst te bevorderen door een wens, behoefte of vraag van een klant de beantwoorden.

Praktisch aan de slag

Het is belangrijk om structureel informatie over uw klanten te verzamelen. Hierdoor kunt u actief klanten benaderen en inspelen op (toekomstige) behoeften van klanten. Ook is het belangrijk om de meerwaarde van uw product of dienstverlening te kennen en welke positie u inneemt ten opzichte van uw concurrenten.

Het Dienstencentrum ondersteunt bedrijven die met marketing aan de slag willen gaan of hun marketing verder willen inbedden in de organisatie. Op een praktische wijze kunnen wij met of voor u aan de slag.

  • Marktonderzoek: Als u beter wilt inspelen op de ontwikkelingen in de markt of de klanttevredenheid kan het Dienstencentrum voor u een onderzoek op maat uitvoeren.
  • Marketing en verkoop opleidingen, trainingen en workshops. In samenwerking met opleidingsinstituut Stivako biedt Dienstencentrum diverse opleidingen, trainingen en workshops voor medewerkers en management van uw bedrijf.
  • Marketing advies De adviseurs van het Dienstencentrum kunnen ook naar uw bedrijf toekomen om direct met u en het team aan de slag te gaan met marketing. Advies bij u op het bedrijf is direct toepasbaar en helemaal op uw bedrijfssituatie toegesneden. Wij werken samen met u toe naar een marketingplan.
  • Commercieel managementsysteem Het commercieel managementsysteem is gericht op het structureel bezig zijn met marketing en commercie in uw bedrijf. Op basis van ISO-9001 (kwaliteitszorg) hebben we een commercieel managementsysteem opgezet in de vorm van een handig blauwdruk systeem. 

Meer informatie?

Maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier.