Juridische Dienst

In uw grafimedia bedrijf draait het om mensen. Het is belangrijk dat uw medewerkers gemotiveerd en bekwaam zijn. Hun inbreng is belangrijk nu het productieproces complexer wordt en de relatie met de klant intenser wordt. Het Dienstencentrum beschikt over een hoog gespecialiseerde Juridische Dienst die in de volle breedte van de branche actief is om u als ondernemer te begeleiden bij diverse juridische problemen. Kwaliteit staat bij de juristen van het Dienstencentrum hoog in het vaandel. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om, met name op het gebied van arbeidsrecht, zowel eenvoudige als complexe juridische vraagstukken het hoofd te bieden. Met onze persoonlijke en oplossingsgerichte benadering bereiken wij voor onze cliënten de beste resultaten. 

De juristen denken pro-actief mee met onze cliënten en komen met creatieve en praktische oplossingen voor hun zakelijke en juridische problemen. Of het nu gaat om adviseren of procederen, soms is een conventionele aanpak het beste, soms een no-nonsense aanpak, maar altijd staat de kwaliteit voorop. Wij willen onze cliënten ontzorgen. Maar wij zijn ook nieuwsgierig, inventief en doortastend. Met passie voor ons vak zijn wij een krachtige juridische partner.

De juristen kennen de grafische bedrijfstak en de CAO en tegen een concurrerend uurtarief bieden zij de ondersteuning waar u om vraagt.

Aandachtsvelden waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn:

Arbeidsrecht, onder andere:
  • Disfunctioneren 
  • Reorganiseren 
  • Arbeidsconflict
  • Ontslag op staande voet 
  • Functiebeschrijvingen 
  • Competentieprofielen 
Contractrecht, onder andere: 
  • Opstellen en beoordelen van contracten 
Andere rechtsgebieden via onze partners
  • Neem contact met ons op voor meer informatie.

Scan juridische risico's

Een eerste korte gratis check kunt u doen door de zelfscan juridische risico’s te doen via deze link. Nadat in kaart is gebracht waar verbeteringen gewenst zijn, kunnen  wij u met concrete middelen begeleiden bij het realiseren van uw doelstelling, namelijk het realiseren van een vitaal krachtige organisatie waarin het zowel voor u als ondernemer als voor de werknemers plezierig werken is.

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons: 020 – 543 56 88 of maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier.