INNOMEDIA-project

Het INNOMEDIA project staat voor: ‘Innovatie in de grafimedia branche, kennis en grensoverschrijdende MBK-netwerken en samenwerking in de EU-Regio’.

Het project is gericht op het stimuleren van strategisch en innovatief management van kleine en middelgrote grafimediabedrijven in de regio’s Twente, de Achterhoek, Noord-Rijnland-Westfalen, de Nedersaksen en Emsland.

Samen met de universiteiten van Twente en Wupperthal en de werkgeversverengingen Koninklijke KVGO en Handelswerkkammer Muenster en Osnabruek werkte het Dienstencentrum en haar Duitse partners samen in dit  twee-jarig innovatie project in de grensstreek van Overijssel en Gelderland.

Doel

Doel van het project "Innovatie in de grafimediabranche-grensoverschrijdende kennistransfer en MKB samenwerkingsnetwerken in de EUREGIO" is de grafimediabedrijven de gelegenheid te bieden in grensoverschrijdende clusters en samenwerkingsnetwerken aan kennisoverdracht, kennisuitwisseling en innovatie te doen. Ondernemers kunnen ook gebruik maken van bedrijfsspecifieke strategische advisering bij de noodzakelijke veranderingsprocessen. 

Het project is beëindigd.